söndag 18 augusti 2013

Pizzakorv

Pizzakorv.. Bara en småbarnsmorsa slänger väl ihop nåt sånt?! ;) 
Men, men.. den älskas hursomhelst av alla ungar, så man får "offra" sig ibland! 


Idag åt hela familjen sallad till, men det är även gott att servera rätten med blomkålsris! 

Recept
1 falukorv (med hög kötthalt, utan gluten)
Ost (jag älskar Västerbotten)
Tomatpuré (ekologisk, utan tillsatser)
Senap
Oregano 
Svartpeppar 
3 dl grädde 

Ta fram en form och lägg i korven.
Skär snitt i korven och lägg en dubbelvikt ostskiva mellan. Ringla över lite senap och mycket tomatpure. Toppa med ost, svartpeppar och mycket oregano!! 
Blanda grädde, oregano och tomatpuré och häll det i botten på formen. 
Gratinera på 175 grader tills korven fått färg och blivit lite krispig på ytan (ca 25-30 min)

Hoppas det smakar! 






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar