lördag 17 augusti 2013

Mjölkfria scrambled pancakes


Om du vill ha mjölkfria scrambled pancakes, går det utmärkt att byta ut grädden mot kokosgrädde! 
Jag köper Garants kokosmjölk på Willys, för den är tjock och krämig direkt ut tetran! 


Recept för en person
2 ägg
2 msk mandelmjöl
3 msk kokosgrädde
1 krm vaniljpulver 
1 krm kanel 
1 krm kardemumma 
1 krm salt 
Kokosolja att steka i.

Rör ihop ingredienserna, stek i rikligt med kokosolja och rör runt och vänd då och då tills bitarna fått lite färg.



1 kommentar:

  1. Jag gör alltid mina pannkakor, våfflor eller scrambled panncakes på kokosmjölk, älskar kokos och super att slippa mjölken (jag är också laktoskänslig, och mår bättre även med mindre mjölkprodukter överlag..). :)
    Använder alltid santa marias extra creamy, lite tjockare än "vanlig" kokosmjölk och bara kokos och vatten, inget annat bös. :)

    SvaraRadera